Spartling af loft og vægge

Ønsker du en ensartet og flot løsning når det kommer til loftet og væggene? Så lad Malerfirma Claus Høegh ApS udføre professionel fuldspartling af loft og vægge. Med mere end 25 års erfaring har vi det rette håndelag det kræver for at udføre en korrekt og glat spartling som holder i mange år frem.

Jeg anbefaler altid en fuldspartling uanset om der efterfølgende skal tapetseres, opsættes filt eller væv eller males for det bedste resultat. Hvis du selv vil stå for malerarbejdet eller tapetseringen finder vi en løsning på det. Alternativt står jeg også til rådighed hvis der er tale om en komplet spartling med efterfølgende tapetsering eller opsætning af filt/væv og malerarbejde.

Jeg udfører spartling af loft og vægge bl.a. som en del af renoveringsopgaver, nybyg eller ved flytning fra lejligheder i Aarhus og omegn.

Få et godt tilbud på spartling af loft og vægge

Kontakt Malerfirma Claus Høegh ApS for at få et godt tilbud på spartling af loft og vægge.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på tlf: 60 60 98 60, sende mig en mail på cmhoegh@gmail.com eller kontakte mig via kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig med en god pris på dit projekt.