Professionel sprøjtemaling udføres

En sprøjtemaling har flere fordele fremfor traditionelt malerarbejde med enten pensel eller rulle. Løsningen giver et ensartet og eksklusivt udseende hvor man ikke kan se penselstrøg eller mønster fra malerrulle og så er det tilmed en malermetode som gør at store flader kan males meget hurtigt.

Malerfirma Claus Høegh ApS udfører professionel sprøjtemaling af loft, vægge og døre i Aarhus og omegn. Jeg har med over 25 års erfaring tillagt mig den viden og det håndelag som i dag gør at jeg ved hvordan sprøjtemaling skal udføres for at opnå det pæneste resultat som du kan være tilfreds med i mange år frem.

Sprøjtemaling ser nemt ud, men kræver en vis teknik og viden omkring malingstyper og udstyr. Desuden kræver metoden god afdækning af dine ejendele. Slap af og Lad Malerfirma Claus Høegh ApS udføre opgaven for dig.

Få et godt tilbud på sprøjtemaling

Kontakt Malerfirma Claus Høegh ApS for at få et godt tilbud på sprøjtemaling. Du er altid velkommen til at ringe til mig på tlf: 60 60 98 60, sende mig en mail på cmhoegh@gmail.com eller kontakte mig via kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig med en god pris på dit projekt.